Nyhetsbrev vecka 4

Nyhetsbrev vecka 4

Nedan kommer viktig information:

BTS Klubbmästerskap inomhus 2023.
KM kommer att spelas under två helger – 3-4 feb samt 10-12 februari.
Ni kan anmäla er till max 2 olika klasser. Anmälan sker i receptionen alt via e-post till: info@bastadsportcenter.se
Sista anmälningsdag är söndag 29 januari.
Den 3-4 februari kommer vi också att visa Sveriges matcher i Davis Cup på storbilds-TV. Kom gärna och heja på Sverige oavsett om ni deltar i KM eller ej!

Ni hittar all tävlingsinformation här

Påminnelse! SO TOUR Tävling 5 och 12 februari

Under samma helger som Klubbmästerskapen arrangerar Båstad TS även två SO Tour tävlingar för våra spelare 8-12 år. SO Touren är en breddtävling och perfekt för både de som vill prova tävla för första gången som de som har testat tid Tävlingarna SO Tour Midi och SO Tour Maxi spelas i form av poolspel där varje match avgörs i ett matchtiebreak till 10 poäng. Syftet är att få matchträning mot klubbkamrater och spelare från närliggande klubbar. Alla spelare kommer att få spela minst 4 matcher och samtliga deltagare får pris.

SO Tour Maxi Spelas med grön boll för dig som är 9 – 12 år söndag 5 februari kl. 12:30 – 15:30. 

SO Tour Midi spelas med orange boll för dig som är 8 – 9 år söndag 12 februari kl. 12:30 – 15:30.

Behöver ni hjälp med vilken klass ert barn ska spela får ni gärna fråga någon av oss tränare. Båstad TS bjuder våra spelare på anmälningsavgiften samt ”sportfika” som vi har i pausen. Vi har arbetat fram ett uppskattat och välfungerande koncept men behöver hjälp av er föräldrar när det gäller att ta fram, fylla på och plocka undan fikat. Vänligen kontakta Edwin om ni har möjlighet att hjälpa till.

Anmälan SO Tour Midi Tour

Anmälan SO Tour Maxi Tour

OBS sista anmälningsdatum är 29 januari.
Mer information om SO Touren hittar ni här och på anslagstavlan vid bana 4 inomhus.

Faktura och träningsuppehåll
Under februari månad kommer vi att skicka ut kursavgiften via e-postadress. Tillsammans med kursavgiften kommer även klubbmedlemskapet för 2023 för alla som inte har tecknat det ännu.
Under skolloven vecka 8 och vecka 14 pausar Båstad TS sin träningsverksamhet. Det gäller även under följande helgdagar: måndag 10/4, torsdag 18/5, fredag 19/5 och tisdag 6/6.
Kursavgiften har reducerats för de spelare som missar en träningsdag pga. helgdag.

Vet ni vad Open Court är?
2017 startade Båstad TS ”Open Court” vilket innebär att klubbens juniorer får kostnadsfritt spela på banorna som står lediga efter påbörjad timme. Kom bara ihåg att besöka receptionen först för att registrera er tid. Föräldrar får självklart vara med och spela under dessa timmar.

Träningsredskap
Många av er spelare har frågat vart ni kan köpa de träningsverktyg som vi använder under träningarna. Mer eller mindre alla våra träningsverktyg hittar ni hos House of Bontin som har sin fysiska shop i Båstad!

20% rabatt exklusivt för Båstad TS medlemmar

House of Bontin – destinationen för smarta träningsverktyg för tennis & padel - erbjuder tills vidare 20% rabatt exklusivt för medlemmar i Båstad Tennissällskap.
Rabatten gäller vid köp i deras fysiska shop på Hallandsvägen 19, Båstad, eller enligt överenskommelse med Petter Bontin som ni når på 0766-350 412 eller petter@houseofbontin.se

Rabatten gäller inte för SlingerBag och på redan nedsatta varor.

Deras shop har fasta öppettider mån-fre kl.9-12 eller så är det bara att höra bara av er till Petter om ni vill komma förbi annan tid/dag.

Välkomna till House of Bontin!

www.houseofbontin.se