Nyhetsbrev vecka 1

Nyhetsbrev vecka 1

Hoppas ni alla har fått en bra start på det nya året och att ni är laddade för kommande termin som startar från måndag 9 januari.
Samma tider/ grupper gäller med undantag för er som tränarna varit i kontakt med.

Vårterminen hålls över 20 veckor och avslutas fredag 9/6.
Under skolloven vecka 8 och vecka 14 pausar Båstad TS sin träningsverksamhet. Det gäller även under följande helgdagar: måndag 10/4, torsdag 18/5, fredag 19/5 och tisdag 6/6. Kursavgiften reduceras för de spelare som missar en träningsdag pga. helgdag.


SO TOUR Tävling 5 och 12 februari

Den 5 och 12 februari arrangerar Båstad TS SO Tour tävlingar. SO Touren är en breddtävling som alla yngre juniorer kan vara med på. Tävlingarna SO Tour Midi och SO Tour Maxi spelas i form av poolspel där varje match avgörs i ett matchtiebreak till 10 poäng. Syftet är att få matchträning mot klubbkamrater och spelare från närliggande klubbar. Alla spelare kommer att få spela minst 4 matcher och samtliga deltagare får pris.

SO Tour Maxi Spelas med grön boll för dig som är 9 – 12 år söndag 5 februari kl. 12:30 – 15:30. 

SO Tour Midi spelas med orange boll för dig som är 8 – 9 år söndag 12 februari kl. 12:30 – 15:30.

Behöver ni hjälp med vilken klass ert barn ska spela får ni gärna fråga någon av oss tränare. Båstad TS bjuder våra spelare på anmälningsavgiften samt ”sportfika” som vi har i pausen. Vi har arbetat fram ett uppskattat och välfungerande koncept men behöver hjälp av er föräldrar när det gäller att ta fram, fylla på och plocka undan fikat. Vänligen kontakta Edwin om ni har möjlighet att hjälpa till.

Anmälan SO Tour Midi Tour

Anmälan SO Tour Maxi Tour

OBS sista anmälningsdatum är 29 januari.
Mer information om SO Touren hittar ni här och på anslagstavlan vid bana 4 inomhus.