Nyhetsbrev vecka 17

Nyhetsbrev vecka 17

Här följer information om BTS verksamhet. 

 

Information gällande VT 2022

Träningsverksamheten planerar att inleda grussäsongen den 2 maj med undantag för klubbens tävlingsgrupper som börjar utomhusträningen den 25 april. Under maj månad från och med den 2 maj kommer Christian Eberstein att ersätta Axel Holm som tränare för klubben. Ingen träning den 26/5, 27/5, 6/6.

 

BTS Sommartennisskola 2022

Vi har nu nästan fullt i samtliga träningsveckor v. 28–30. De finns ett fåtal platser kvar följande kurser/veckor:
Minitennis fortsättning v. 29, Miditennis nybörjare v. 29, Tennisskola nybörjare v. 29
Maxitennis fortsättning v. 30, Tennisskola fortsättning v. 30.

För mer information klicka här

Tennispokalen 24 april

Båstad TS arrangerade Tennispokalen den 24 april. Tennispokalen är en tävling där alla deltagare spelar minst fyra 30-minuters matcher via poolspel med fyra spelare per pool. Därefter följer ett cupspel. Klassen som spelades var 11 C med Maxi boll. Totalt deltog tio spelare varav tre från Båstad TS.



BTS Klubbtröja
BTS klubbtröja finns fortfarande att köpa i receptionen till Båstad Sportcenter. Det finns många olika storlekar att välja från och kostar 300 kr per tröja. 

 Svenska Tennis Ligan, STL

Båstad TS har i år följande tio lag med i STL utomhus 2022. Förutom fem veteranlag har BTS också med två lag för F 13, ett lag för P 15, ett för F 15 samt ett lag för P 18. 

 

Många fina resultat under Påsken av BTS juniorer

Under Påsken tävlades det flitigt av klubbens juniorer. På GLTK i Göteborg spelades Junior SM för 14 och 16 åringar samtidigt med Åkes Äkta Hönökaka Open för 10 och 12 åringar och i Munka Ljungby spelades Munka Indoor Open. Många fina resultat kan noteras av klubbens duktiga juniorer. För mer information klicka här

Nu väntar en härlig grussäsong runt hörnet som inleds med bl.a Elite Hotels Next Generations (tidigare Kalle Anka Cup) i Ängelholm den 12-15 maj.

Önskar du nyhetsbrevet som PDF fil?