Ny uppställning inför hösten: Daniel Hammar ny tränare i BTS och Henrik Holm tar över som sportchef

Ny uppställning inför hösten: Daniel Hammar ny tränare i BTS och Henrik Holm tar över som sportchef

Daniel Hammar, från Kungliga Tennisklubben (KLTK) i Stockholm, blir ny tränare i BTS från och med den 5 september 2022.

 

Daniel har under de senaste åren arbetat som såväl tränare för KLTK:s elitspelare och tävlingsjuniorer som privattränare. Totalt har Daniel ungefär 25 års erfarenhet som tennistränare i Sverige och han har även varit förbundskapten utomlands för Kuwaits junior- och seniorlag. Han har genomgått Svenska Tennisförbundets tränarutbildningar.

 

–      Vi är så glada att välkomna Daniel Hammar som del i vårt grymma tränarteam lagom till att höstens träning drar i gång. Daniel är förutom en välmeriterad tränare också en mycket duktig tennisspelare. Han var topp 10 som junior och även svensk mästare i tennis (H35, H40, H45). Daniel kommer jobba halvtid för oss, säger Henrik Holm, ny sportchef BTS.

 

Ytterligare personalnyheter för hösten är att Henrik Holm tar över som sportchef. Johan Sjögren, som har arbetat på BTS som sportchef och tränare, kommer återgå till sin tjänst om regionchef för SvTF Syd.

 

–      Efter ett drygt halvår som tränare och sportchef för BTS kommer jag den 1 augusti återgå till arbetet som regionchef för SvTF Syd. Stort tack till BTS:s medlemmar, spelare och tränarkollegor samt till Båstad Sportcenters personal för en trevlig tid tillsammans, säger Johan Sjögren.