Inbjudan Klubbmästerskapen 2022

KLUBBMÄSTERSKAP 2022

Nu är det dags för dig som är medlem i BTS att anmäla sig till årets stora BTS-tävling: KLUBBMÄSTERSKAP 2022. Tävlingen spelas under två helger, lördag 29/1 och söndag 30/1 samt lördag 5/2 och söndag 6/2. Sista dag för anmälan är 24 januari.

Som Ni ser nedan kommer vi ha flera olika klasser att anmäla sig till men tävlingsledningen tar sig likt tidigare år friheten att slå ihop klasser om det blir för få anmälningar i vissa klasser. Vi vill få så stora och bra klasser som möjligt så påminn och sporra era träningskompisar att anmäla sig till detta KM så kommer vi att få flera och stora tävlingsklasser att se fram emot.

Då vi har färre tävlingsdagar mot tidigare år kommer vi också ha ett mer sammanpressat spelschema. Tanken var att man skulle spela fler matcher på samma dagar och därför stanna kvar på Drivan för lunch/samkväm och titta på varandras matcher när man själv har speluppehåll. Just den delen – samkväm och socialisering – får vi nog dra ned på p g a rådande restriktioner men icke desto mindre kommer det att bli flera matcher per dag för de som vinner sina matcher och går långt i respektive klass. Vi hoppas att ni är beredda på det och att vi därför också kan ha något svårare att acceptera och ta hänsyn till specifika önskemål/ändringar av speldag/speltid.

Nytt för i år är att vi kommer att ha en kombination av ”fasta speltider” och ”första lediga bana”. Information om speltider för respektive klass kommer i vanlig ordning att publiceras på hemsidan, mailutskick samt utskrifter vid tävlingssekretariatet på läktaren ovanför bana 4. Vi kommer dessutom att använda oss av samma mobilapp som vi använder under veteran-SM för att informera er om spelschema, speltider och resultat.

KLASSER:

MIDI                                                        
U13 Pojkar/Flickor                                
MIXED                                                      HS                                                          
DS
DS 40
DS 60
DS 70
HS 60
HS 70
HS 75
HS 80
HS Motion (ej licens)
DS Motion (ej licens)

MAXI
U15 Pojkar/Flickor
GENERATIONSDUBBEL
HD
DD
DD 40
DD 60
DD 70
HD 60
HD 70
HD 75
HD 80
HD Motion (ej licens)
DD Motion (ej licens)

Alla klasser – förutom MIDI och MAXI - spelas i bäst av 3 set (med tiebreak vid 6-6) med avgörande set i matchtiebreak (till 10 med två poängs skillnad). Samtliga dubbelklasser spelas med No Add. Vi använder Wilson US Open-bollar.

MIDI och MAXI-klassen spelas i bäst av tre 3 matchtiebreak-set (till 10 med två poängs skillnad) och i poolform. Antalet spelare per pool och antalet pooler styrs av antalet anmälda spelare. MIDI spelas med orange boll och MAXI spelas med grön boll. Dessa klasser kommer att spelas på lördagen den 29 under totalt 4 timmar (inkl. fika).

Anmälningsavgiften är 100 SEK per person i singel och 50 SEK per person i Dubbel/Mixed/Generation och betalas i receptionen före första match. För juniorer som är med i Stegen tas ingen anmälningsavgift. Du anmäler Dig (max 3 klasser) genom att antingen maila/ringa till receptionen (info@bastadsportcenter.se   0431-685 00) eller genom att fylla i anmälningsblanketten i receptionen. Gör det nu! Klicka på ovan mail-länk och fyll i förnamn, efternamn, mail, mobilnr, klass/klasser samt ev dubbelpartner.

Observera att det kan bli ändringar som en direkt följd av hur situationen med Corona utvecklar sig de kommande veckorna. Vi följer FHM:s och SvTF´s rekommendationer, krav och restriktioner och då man uttryckligen givit godkänt till att genomföra klubbmästerskap väljer vi att också göra det på ett smittsäkert sätt.

Bästa hälsningar,

BTS Tävlingskommittén gnm Andreas Gustafson