Information från Båstad TS – Vecka 6

_U6A6812.jpg

Nu är träningen igång i full fart och vi närmar oss ljusare tider! Under början på det nya året har vi arbetat mycket med ”ett -två stegen”, att spela bollen i rätt höjd samt förflyttningar i djupled/sidled. I den närmsta tiden kommer vi att fokusera på serven och poängspelet.

Nytt kök och klubbrum
Vi tillsammans med många av spelarnas föräldrar har påbörjat en total renovering av köket och klubbrummet vid bana fyras läktare. Med ett förbättrat klubbrum/kök kommer det att ges bättre förutsättningar för spelarna att äta mellanmål och umgås innan och efter träningen.

Fakturautskick
Under vecka 7 kommer vi att skicka ut fakturorna gällande års/träningsavgiften. Fakturan kommer via e-post och vi har märkt att den hos vissa hamnar i skräpposten. Vänligen slå ett extra öga där om ni inte mottagit fakturan.

Sportlov v.8
Ingen träning under höstlovet måndag 17/2 till fredag 21/2.

Open Court
2017 startade Båstad TS ”Open Court” vilket innebär att klubbens juniorer får kostnadsfritt spela på banorna som står lediga efter påbörjad timme. Kom bara ihåg att besöka receptionen först för att registrera er tid. Föräldrar får självklart vara med och spela under dessa timmar.