QUEEN’S CLUB, London

Vi har haft besök av QUEEN’S CLUB, London. En av de äldsta och mest renomerade tennisklubbarna i England. Grundades 1886 under Drottning Victorias beskydd. 

Utbytet med Queen’s initierades av SALK, som under längre tid haft ett utbyte med dem.

I år hade emellertid QCs veteranspelare uttryckt en önskan att få spela i Båstad. SALKSs damer valde då att komma hit. Så 10 damer från QC fick spela mot 10 SALKs damer medan de 8 herrarna fick spela mot oss BTS-veteraner. Vi fick pussla med laget eftersom det samtidigt pågick matcher i veteranserien. Första dagen vann de därför med 8-1 i matcher. Andra dagen, då vi kunde mönstra ordinarie lag, blev resultatet 5-3  i deras favör, men först efter att 5 matcher gick till avgörande Matchtiebreak. 

Vi bjöd på Lunch och Middag på Drivan under mycket trevliga och uppsluppna former.

Vädret bidrog till att visa upp Båstad från sin bästa sida. De åkte tveklöst hem med ett positivt minne från Båstad. Vi ser nu fram emot att så småningom besöka dem för att få spela på deras fina anläggning.

Peter

queens 2.jpg