Nyhetsbrev vecka 16/17

 
 

Båstad tennissällskap nyhetsbrev vecka 16/17

Träningen rullar på i full fart hos Båstad Tennissällskap och tankarna på utomhustennis kommer mer och mer. Dock kommer vi tyvärr inte kunna flytta ut vår träningsverksamhet den närmaste tiden på grund av det kalla väder som gett oss förseningar.
Ansvarig banskötare hoppas att en del av träningsverksamheten kommer att kunna gå ut efter månadsskiftet. Uppdatering kommer senare!


Träningsuppehåll

Onsdag 1/5, torsdag 9/10 och torsdag 6/6 har vi ingen ordinarie träning men passa på att utmana en klubbkompis på en träningsmatch eller varför inte ta med en förälder och spela lite ”Open Court”.

After School – Tisdagar kl. 14:00
Under vårterminen har Båstad TS tillsammans med Juniorsektionen startat ”After School”. Klubben bjuder på mellanmål kl. 14:00 - 15:30. ”After School” är för alla klubbens juniorer oavsett om man ska ladda inför kommande träning eller om man bara vill komma och träffa sina klubbkompisar.
Varmt välkomna!

Open Court
2017 startade Båstad TS ”Open Court” vilket innebär att klubbens juniorer får kostnadsfritt spela på banorna som står lediga efter påbörjad timme. När receptionen är öppen får ni gärna meddela så de kan registrera er tid. Föräldrar får självklart vara med och spela under dessa timmar.

Ny tennisshop på Båstad Sportcenter
Nu har äntligen de nya klubbkläderna kommit till klubbens nya shop!
Alla medlemmar har 10 % rabatt på klubbkollektionen t.o.m 28 april.
Det finns dessutom följande racketkampanjer april ut:
Babolat: 20% på alla vuxenracketar + två bollrör från Babolat. 
HEAD: Gratis set av Head senor Lynx Tour på köpet  
Tecnifibre: Gratis omsträngning med Tecnifibre Razor Soft Sena. 
Wilson: Vid köp av valfritt racket (även junior) är man med om utlottning av en väska och bollrör. 
Diadem: Gratis PT lektion med Axel Holm vid köp av vuxenrack. 

Kostnadsfri omsträngning/grepplinda ingår vid varje köp av racket. Senor som ingår är från Diadem och grepplindan är från Båstad Bollen.