Nyhetsbrev vecka 10

Nyhetsbrev vecka 10

Nedan kommer viktig information:

Sommartennis 2023
I år arrangerar Båstad TS tre veckor sommartennis, Vecka 28, 29 och 30. Vi har nu släppt platserna och ni hittar anmälan och all information här. Båstad TS aktiva juniorerna får 500 kr reducerad avgift på deltagaravgiften som dras av på höstens terminsavgift. Har ni några frågor om vilken grupp som passar bäst eller något annat är det bara att kontakta någon av oss tränare! Vi har begränsat antal platser som brukar gå åt fort så vänta inte med att anmäla er! Kurserna består av fem träningspass per vecka (en timme om dagen) och alla grupper kommer spela inomhus på Båstad Sportcenter.

Faktura och träningsuppehåll
Under mars månad fortsätter vi att skicka ut kursavgiften via e-postadress. Tillsammans med kursavgiften kommer även klubbmedlemskap för 2023 till de som inte har tecknat det ännu.
Under vecka 14 pausar Båstad TS sin träningsverksamhet. Det gäller även under följande helgdagar: måndag 10/4, torsdag 18/5, fredag 19/5 och tisdag 6/6.
Kursavgiften har reducerats för de spelare som missar en träningsdag pga. helgdag.

Vet ni vad Open Court är?
2017 startade Båstad TS ”Open Court” vilket innebär att klubbens juniorer får kostnadsfritt spela på banorna som står lediga efter påbörjad timme. Kom bara ihåg att besöka receptionen först för att registrera er tid. Föräldrar får självklart vara med och spela under dessa timmar.